Přihlášení

 

Kontaktujte nás

Sjednat půjčku, prodej, nákup... Kontaktujte nás

 

Nákupní košík

Počet položek: 0
Celkem: 0.00,- Kč

 

Nejprodávanější

Nejžádanější zboží - Elektro, knihy, oleje, auta, reality

Skladové vozy

Pojištění skladových vozidel autobazaru (auto dealera) za 3,30 Kč na den, 1200 Kč za rok ...>>více<<

Cena 1 200,-

Pojištění odpovědnosti dopravce

Pojištění odpovědnosti silničního dopravce na jedno vozidlo, pojistná částka 500 000 Kč, spoluúčast 10 %, min. 10 000 Kč, ...>>více<<

Cena 3 500,-

Povinné ručení veterán

Povinné ručení veteránů za řoční pojistné 346 Kč ...>>více<<

Cena 346,-

 

Pojištění pro firmy / O nás / Novinky

Aktuality, novinky, blog

Detail: Zdarma povinné ručení (23.03.2020)

FLOTILA.CZ nabízí povinné ručení do 2 000 Kč zdarma !


Srovnávač finančních produktů začne klientům od 22.3.2020 nabízet roční povinné ručení až do výše dvou tisíc korun zdarma. Tento bonus mohou klient získat v soutěži na facebooku https://www.facebook.com/flotilapojisteni.

Výhru mohou získat dva výherci, kteří splní podmínky soutěže. Akci „Povinné ručení zdarma" mohou využít i ti, kterým bude končit stávající povinné ručení až v průběhu roku 2020. V takovém případě vstoupí nové povinné ručení v platnost až v den, kdy žadateli skončí to stávající.

Kombinace nabídky povinného ručení s bonusem až do výše dvou tisíc korun a pojištění zdarma, je na českém trhu nová. „Z našich dat vyplývá, že průměrně stojí roční povinné ručení 2 400 korun. Na portálu Flotila.cz si pak povinné ručení do výše 2400 korun na rok sjednává 75 % našich klientů. Tato nabídka je tak uzpůsobena zájmu většiny lidí, kteří přes internet sjednávají své povinné ručení. Navíc povinné ručení sjednané on-line má nižší cenu než to, sjednané klasicky na pobočce," komentoval Pavel Jozek, jednatel společnosti Pojištění firmy, s.r.o.


O povinné ručení s bonusem bude možné zažádat pouze on-line, a to prostřednictvím portálu FLOTILA.CZ „Stačí do formuláře zadat parametry vozidla, na které chcete ručení uplatnit a údaje o sobě jako majiteli vozidla, který bude pojistné platit a sdílet informace o soutěži na Facebooku. Automaticky spočítáme cenu povinného ručení na jeden rok. Následně budete navedeni v soutěži, kde doplníte další potřebné údaje," popisuje proces sjednání produktu Pavel Jozek.

V případě, že bude cena povinného ručení nižší než 2 000 korun, bude držiteli připsána částka ve výši přesné ceny povinného ručení, tedy např. 1 700 Kč. Bude-li cena povinného ručení přesahovat 2 000 korun, například 3 600 korun, klient získá bonus 3 ž00 Kč.

 

Fotogalerie:

Zdarma povinné ručení (23.03.2020)

 

>> Zpět do historie novinek <<