Přihlášení

 

Kontaktujte nás

Sjednat půjčku, prodej, nákup... Kontaktujte nás

 

Nákupní košík

Počet položek: 0
Celkem: 0.00,- Kč

 

Nejprodávanější

Nejžádanější zboží - Elektro, knihy, oleje, auta, reality

Skladové vozy

Pojištění skladových vozidel autobazaru (auto dealera) za 3,30 Kč na den, 1200 Kč za rok ...>>více<<

Cena 1 200,-

Pojištění odpovědnosti dopravce

Pojištění odpovědnosti silničního dopravce na jedno vozidlo, pojistná částka 500 000 Kč, spoluúčast 10 %, min. 10 000 Kč, ...>>více<<

Cena 3 500,-

Povinné ručení veterán

Povinné ručení veteránů za řoční pojistné 346 Kč ...>>více<<

Cena 346,-

 

Pojištění pro firmy / O nás / Novinky

Aktuality, novinky, blog

Detail: ČP a pojišťovna Generali (04.10.2019)

ČP a pojišťovna Generali se do konce roku propojí.
Pojišťovna Generali se do konce letošního orku stane součástí ČP. Ponese nový název Generali Česká pojišťovna.
Česka pojišťovna (ČP) a pojišťovna Generali, které v Česku působí v rámci světové pojišťovací skupiny Generali, propojí své aktivity. Pojistné portfolio pojišťovny Generali se do konce letošního roku stane součástí ČP. Společnost ponese nový název Generali Česká pojišťovna. Nyní Česká pojišťovna vede nezbytná jednání s regulátorem. Obě pojišťovny o tom informovaly ČTK.
Český pojistný trh tak bude mít nového lídra. Tím je zatím po spojení s Pojišťovnou České spořitelny Kooperativa. Generali Českou pojišťovnu povede současný generální ředitel a předseda představenstva České pojišťovny Roman Juráš.
„Díky spojení aktivit dvou silných a úspěšných pojišťoven nabídneme klientům nejširší produktové portfolio, ještě kvalitnější služby, lepší dostupnost a rychlejší likvidaci pojistných událostí," uvedl Luciano Cirina, generální ředitel Generali CEE Holdingu, jehož jsou obě pojišťovny od roku 2008 součástí. Spojením aktivit obou pojišťoven se rozšíří nabídky produktů, a to nejen pro klienty z retailového pojištění, ale i pro klienty v oblasti průmyslových a podnikatelských rizik i zemědělství.„Propojením tradice lídra českého pojistného trhu se zázemím a silou světové finanční instituce vytvoříme ještě silnější a stabilnější pojišťovnu," doplnil Juráš. Tato transakce bude podle něj znamenat i určité úspory, a tedy i větší nákladovou efektivitu. „Budeme se tak moci více soustředit na další rozvoj digitalizace a moderních technologií, a to zejména těch, které přinesou užitek klientům. Z hlediska efektivity se dá obecně říct, že multibrandové strategie jsou zejména na relativně malém trhu náročné," dodal.

Česká pojišťovna je druhou největší tuzemskou pojišťovnou s tržním podílem 21,5 procenta. Pojišťovna Generali patří s tržním podílem 6,9 procenta mezi šest největších českých pojišťoven.

 

 

Fotogalerie:

ČP a pojišťovna Generali  (04.10.2019)

 

>> Zpět do historie novinek <<